سلف سرویس؟ آیا با ساختار فرهنگی ما نسبتی دارد؟

 

ناهار جمعه ۲۳ تیرماه در رستوران آریا تو خیابان دربند کمی بالاتر از تندیس خوردم. غذاهایی متنوع! ولی آیا باید تا آنجا که می شود خورد؟ به همه غذاها ناخونک زد؟

اساسا من با این ساختار سلف سرویس مشکل دارم! تا غذا آمد همه مانند مغول ها حمله ور شدند! آیا در منزل خود غذا با اندازه کافی نمی خورند؟ چرا همه فقط دنبال کباب و بره … هستند؟ چرا یکم برنج با چند سیخ کباب؟

به راستی چقدر می توان خورد؟ آیا برای روحمان نیز این گونه عمل می کنیم؟

چرا همه توصیه می کنند که برنج نخور شکم پور کن است؛ گوشت بخور! واقعیت این است که من همچون همیشه این موارد را دیدم! فقط می توانم افسوس بخورم همین.

بیاییم تغییر کنیم، تنها راه نجات ماست، اگر بهترین

های دنیا هم نزدیکمان بود بیاییم اندازه ظرفیتمان برداریم.

 

Google+ Comments

بیش از دو سال است که در حوزه های بازاریابی، تبلیغات، مدیریت و کارآفرینی می نویسم؛ با معتبرترین روزنامه اقتصادی کشور «دنیای اقتصاد» همکاری می کنم. موسس چند وب سایت و شرکت در حوزه تجارت الکترونیک هستم. شعار من: «یک دقیقه موفقیت، بهای سال ها شکست را می پردازد»

۲ دیدگاه‌ دیدگاه شما؟

  1. سالومه جدیدالاسلامی:

    جالب بود …کاش گوش شنوایی هم باشه

  2. ایران وطن دوست:

    به اعتقاد من این قضیه ریشه ی عمیق تری داره، من خودم به چشم دیدم که حتی اگر میل و جایی نداشته باشیم هم سعی می کنیم تا جایی که امکان داره بشقاب هایمان را پر نگه داریم تا فرد دیگری غذا رو نخورده! انگار خودخواهی اون ته ته های دلمون جایی واسه خودش پیدا کرده و ریشه دوانده، اصرار داریم که تمام چیز های خوب تا تموم نشده رو به تملک خودمون دربیاریم البته در اصل این قضیه مشکل عدیده ای نمی بینم. مشکل در این هست که تعریف یا شناخت درستی از چیز های خوب نداریم! کاش یکم در برخی مسایل دیگر مثل کتابخوانی حرص و ولع داشتیم !

دیدگاه شما چیست؟






تیر ۱۳۹۱
ش ی د س چ پ ج
    مرداد »
 12
۳۴۵۶۷۸۹
۱۰۱۱۱۲۱۳۱۴۱۵۱۶
۱۷۱۸۱۹۲۰۲۱۲۲۲۳
۲۴۲۵۲۶۲۷۲۸۲۹۳۰
۳۱  





Powered by WebGozar

دانلود نرم افزار

هاست جوملا

سامانه پیام کوتاه

قالب جوملا

لوازم نور افشانی

پنل اس ام اس